Gråt och skrik på jobbet

Satt och grät och skrikskrattade här på jobbet idag då Anne kom in och – naturligtvis chockad över mitt tillstånd – undrande vad i hela friden som står på. Såg på det här klippet. Nu ligger hon och frustar kaffe genom näsborrarna och dräglar över sin dator.

6 responses

  1. Under de mörkaste vinterkvällarna tittade vi om och om igen på allt med Ylvis vi bara kunde hitta. Ganska ofta skrattade vi så vi trodde vi skulle dö, men andra gånger var vi förstummade av beundran, t.ex. hyllningen till Jan Egeland. Såna talanger de är!

  2. Jag har sett den förr, men det var ett tag sen..Hade glömt att den var så hysteriskt KUL 🙂 Tack för det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s