Dejt med dagismammor

Min sociala samvaro är ju ganska begränsad så för några veckor sedan fick jag idén att ”Varför inte lära känna mina barns dagiskompisars mammor lite bättre?” Sagt och gjort, skickade ut en inbjudan för bubbel/babbelkväll hos mig och i lördags sammanstrålade några fina typer hemma hos mig. Roligt och värdefullt att bli lite bättre bekant med dessa människor man ser dag ut och dag in men egentligen inte vet ett dyft om. Kanske kan funka som idé även för er andra där ute? Tillsammans är vi mindre ensamma.

6 responses

  1. Jättebra idé! Jag för min del blev positivt överraskad under morsdagskaffet på dagis, mycket trevliga kvinnor! Du låter för övrigt som en perfekt medlem i vår vinklubb.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s