Kramp i skogen

Eftersom min bil fortfarande är död hamnade vi lifta hem. Sitter nu således inklämd i ett baksäte med de här typerna.

20140504-153124.jpg

Aj, vilken njutning att sitta enbart på ena skinkan i 432 km. Innan den här dagen är över kommer jag att se ut som Quasimodo of Booties.

6 responses

 1. Hej Hanna,
  jag vill tacka dig för en ärlig blogg och att du vågar visa öppet att livet inte alltid är en dans på rosor. Jag är en ganska färsk mamma som hade det lite kämpigt första tiden med den lilla, han var inte riktigt frisk och jag hade nog en lindrig depression. Nu börjar allt kännas bättre, men ännu orkar jag inte läsa bloggar där särskilt mammor skriver om hur livet med barn är enbart underbart och härligt. Precis som du, älskar jag mitt barn mera än något annat, men det betyder inte att allt är rosen rött 24/7.
  Fortsätt med samma stil, du gav mig hopp när livet kändes tungt och jag ser alltid fram emot att läsa dina inlägg!

  • TACK PIA! Vad glad jag blir av din kommentar. Jag vill försöka ge en så pass realistiskt bild som möjligt av föräldraskapet som en motvikt till alle snuttegulliga bloggar. Och det ger igen MIG styrka att höra att inte alla ni där ute heller har det så lätt alla gånger, jag är liksom inte ensam om att tvivla och kämpa mellan varven. Önskar dig och din lilla all lycka till. Och kom ihåg, det är helt okej att gå där staketet är lägst. Vi gör så gott vi kan och vi räcker till trots att vi är långt ifrån perfekta. 🙂

   • Det är precis därför jag också läser din blogg! Dina inlägg är dessutom så bra skrivna att man alltid lämnar sidan med ett leende på läpparna 😊

 2. Jag läser också din blogg för att den är trovärdig och rolig. För visst behövs det både en stor gnutta dårskap och humor för att vara förälder? 🙂 Fast mina barn är ”stora” så är jag ju deras mamma fast de i lagens namn är myndiga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s