Gäst i Lördax?

Allt väl här – förutom att min bil står och hänger någonstans utanför Tammerfors utan att de veta vad som är felet med den – men i övrigt helt okej. Njuter av harmonin i Vasa och min nya Laesh-skjorta som jag fick efter idogt tjatande.

br />
20140430-112529.jpg

Vill någon vara gäst i Lördax på Radio Vega nu på lördag? Känner inte så bra till alla härliga typer i Vasa men längtar efter att se några nya ansikten och höra spännande historier. Ämnet fritt! Mejla mig isåfall på hannah.norrena@yle.fi…NUUU!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s