Dålig morgon

Uno har en tråkig tendens att vakna helt sjukligt tidigt på morgonen. Brukar därför lyfta ut honom ur hans bur – förlåt, SPJÄLSÄNG – och sedan låta honom sysselsätta sig själv medan jag mornar mig. Imorse då jag låg och försökte riva upp mig ur min dvala hör jag de oroväckande orden: ”Mammas vatten, mamma tösstig?” och en sekund senare är vattenglaset på nattduksbordet hällt över mig.

(Dessutom har jag så sjuklig träningsvärk att jag knappt kommer fot om fot. Fick igår den brillianta idén att använda mitt hittills ganska oanvända gymkort. Dålig idé. Borde ju ha förstått att man inte kommer att gå på flera dagar efter ett pass som heter ”Bootyliscious”. Aj.)

9 responses

  1. Jag blev väckt av barnet, som sover brevid mig, mitt i natten. Barnet hade drömt något och ville diskutera drömmen med mig. ”Mamma, håll ögonen öppna! Öppna!”. Förklarade att jag är så trött att jag inte orkar hålla ögonen öppna och sen somnade väl barnet också. ZZZzzz.

  2. Hahaha, en sann komiker den där Uno! Min faster berättade att under hennes värsta sömnlöshets/småbarnsår (6 barn, fattar int hur hon överlevde) brukade hon ta en näve vadsomhelst (russin, mysli, cheerios…) och kasta in i buren, förlåt sängen, i hopp om att det skulle ge henne minst en kvart till sömn.

  3. Nå men oij nej 😦 Du borde ju ha börjat med något lite lättare 😦

    Samtidigt så fnissar jag lite för mig själv för min mor har lite samma funderingar. Går på ett pass, får grym träningsvärk å sen vägrar träna på evigheter för att ”man blir ju bara sjuk av det” ;D

  4. Hehe! Roligt för alla andra än för dig. Jag brukar köra samma taktik som du och har själv mitt vattenglas på farlig höjd inom räckhåll för små händer så snart är det väl jag som får likadan väckning..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s