Ny säsong av Nashville…

…startade i onsdags men jag min klåpare missade det första avsnittet. Som tur kommer det repris ikväll på LIV. Man kan givetvis också kolla på härligheten på ruutu.fi men själv är jag så pass gammaldags att jag hellre ser program på en riktigt televisionsapparat så ikväll är det dags. Som jag LÄNGTAT! Har du missat denna underbara serie ska du absolut hoppa på nu, den här serien har ALLT!

nashville-tv-show-1-480x240

3 responses

  1. Jag gillar också det. Blev lite förvånad för trodde att det skulle vara mest hillbillies och dålig musik. Men jag börja t o m gilla country. Har dock bara sett avsnittet med Kristian Gidlund. Borde kolla mer…

  2. Ok, sorry nu är jag riktigt ute och cyklar… jag tänkte på nånting helt annat. Det tände nånting när jag börja kolla bilden i ditt inlägg. Jag har alltså sett Jills veranda som också alltså är i Nashville.
    Ingenting nytt under min sol således, jag fattar ju så jävla långsamt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s