Glad påks!

20140417-175001.jpg

Kände mig som världen supermamma igår då jag pysslade ihop två par öron till dagisets påskfest utan större problem. Ett par gamla strumpbyxor förvandlades till kattsvans och påskhareändboll och tröjor vända på avigsidan fick fungera som dräkt. Det behöver inte vara så himla invecklat alla gånger.

16 responses

  1. Okej, nu fick jag mindervärdeskomplex. I suck. Vi körde Lidls clownkostym för andra året i sträck. Och mössan hittade jag ju givetvis inte, så körde tomteluva. Det skall väl inte behöva vara så noga (ungen halvvägrade klä ut sig anyway)? Nä f-n,måste nog skärpa mig till vappmaskeraden…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s