”Är det safe att sova här nu?”

Härom kvällen satt jag som vanligt i soffan – intet ont anande – då jag plötsligt hör ett väldigt brak från barnens sovrum. Tänkte först att de kastat runt leksaker och rivit ner något från bokhyllan men det var bottnen på Unos säng som sade upp kontraktet. Har försökt fixa och skruva men inget håller någon längre stund. Som tur är min dotter en uppfinningsrik typ som föreslog att vi måste backa upp det sviktande hörnet med något. Tanke och handling:


”Är det safe att sova här nu?”

unosängcollage

4 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s