Livet då det är som bäst

Fick i veckan en inbjudan till en gammal god väns bröllop och blev såklart bara SÅ HIMLA GLAD! Trots att mitt eget track record inom detta område inte direkt är exemplariskt är jag ändå innerst inne en romantiker och så lycklig å brudparets vägnar. Bröllop är ju världens bästa fester, alla är glada, vackra och välvilliga och man firar två människor som hittat varandra och vill dela resten av sina liv med varandra. What´s not to love?

inbjudan

Nu måste jag bara tidigarelägga min semester så jag inte missar båten ut till festen. Skulle vara lite snopet att sitta i Lördax-sändning when the magic happens.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s