Espoon jäätaiturit – ”Seikkalu Sotshissa”

Jag och Elaisa gick idag på Espoon Jäätaituris våruppvisningsshow. Alla mina tre brorsdöttrar deltog så det gjorde ju saken extra spännande. Minns inte ens när vi senast skulle ha gjort något på tumis – bara jag och E – tror typ att det var i vintras då hon var till tandläkaren efter att ha slagit tänderna i pulkan så det var riktigt roligt att få ha en stund bara för oss själva.

elaisa publik

Mina brorsdöttrar gjorde fina insatser i egenskap av neongul akrobat, blå curlingboll och finsk hockeyspelare. Överlag en riktigt imponerande show. Jag har ju själv hållit på med konståkning i min ungdom så jag blev faktiskt riktigt rörd då jag så alla fina begåvningar på isen.

skrinnare

Mini-me:

elaisa-publik

Riktigt givande upplevelse och underbart roligt att få se mina finingar Milja, Ella och Anna + alla andra modiga barn och unga in action på isen.

tack

Elaisa klagade på att hon inte själv fick skrinna och att jag vägrade köpa tre bullar åt henne i pausen men överlag en riktigt kiva dag. Den där s.k. kvalitetstiden är nog så himla viktig, det märker man dagar som denna.

E&H

4 responses

  1. Håller med Maria, jättegulliga, som blåbär. Tänk att du inte köpte 3 bullar åt henne. Blir fortfarande lika förvånad över ungars logik, jag menar varför skulle hon ha just 3 bullar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s