”Känslan av att man lever en livslögn är rätt tuff att acceptera”

Vill dela med mig av en person jag fått träffa, intervjua och uppleva: Karin Isberg. Hon är en svensk författare och livscoach som varit med om otaliga hemskheter i livet, hon blev bl.a. dumpad av sin man för barnflickan, hon har haft hjärtumör och legat i koma plus otaliga andra personliga tragedier men TROTS ALLT tror hon på livet och orkar hjälpa andra.

Läs och lyssna på Karins visdomar och underbara livsinställning HÄR.

Karin Isberg (2)

2 responses

  1. Wow, skall lyssna! Härligt att få ta del av modiga människors erfarenheter av livet och speciellt de som livet prövat lite mera, men som ändå ser framåt och är hoppfulla, man blir alltid lite positivt berörd av det!!

    • Ja, det ger mod och hopp inför framtiden. Att hur hopplöst det än må kännas så brukar det alltid finnas en utväg någonstans i något skede. Och jag ääälskar dessa som vågar erkänna att det minsann inte är så himla morjens hela tiden, att ibland är livet faktiskt riktigt pissdåligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s