Back to reality

Jag vet att mitt liv tidvis kan verka ganska glamouröst, jag får träffa kändisar osv…

10012599_10151962977626338_1772851319_n(1)

…men 90% av tiden är det precis likadant som alla andras med dagishämtningar, trafikrusningar och makaronilåda. Här i min TV-soffa är min största sorg just nu att både Masterchef Australien och Real Housewives of NYC slutade förra veckan, efter att flera månader varje kväll hängt med de där ljuvliga typerna saknar jag dem på riktigt.

Min enda tröst just nu är att snart startar den andra säsongen av Nashville! Ni som hittills missat denna fantastiska serie ska absolut haka på på slutrakan av säsong 1 imorgon kl.22 på LIV. Den har ALLT! Bra musik, drama, mörker, glamour…ALLT.

6 responses

  1. Ja, jag saknar också Masterchef Australia..vi fick ju ändå kolla TVÅ säsonger efter varan. Var har de liksom tänkt sig att vi gör nu då?

  2. Sett alla MC Australia på ruutu både domarna o deltagarna så coola så man bli kär inte sura bitchar som i sveriges version…
    Vet du var man kan se tidigare säsonger???

  3. Jag sakar MC Australia sååå mycket! Det måste ju ha gjorts fler säsonger eftersom den förra väl va 2011 (eller va de -12). Varför kan de inte börja visa dem?! NU!! Snyft…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s