Spooky shit

Har just läst den här boken som egentligen handlar om helt andra saker ända tills de sista kapitlen då Tsunamin 2004 blir ett faktum för huvudpersonerna.

patong

Fastnade i denna fruktansvärda händelse och började googla lite för att memorera hur detaljerna riktigt var och huruvida det i själva verket stämmer att myndigheterna visste om skalvet men lät bli att varna för eventuella monstervågor.

Samtidigt sneglade jag på repisen av ”Tähdet, tähdet” på TV där Sami Saari var gästdomare – som i sin tur ju var nära vän och kollega med Aki Sirkesalo som så tragiskt förolyckades i tsunamin tillsammans med sin familj. Satt försjunken i tankar på hur ohyggligt deras öde måste ha varit och då jag sen en stund senare sätter mig i bilen och knäpper på radion börjar den här låten spelas…

Sammanträffande…eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s