Resefeber

Ska imorgon bitti åka till Stockholm på en jobbresa ENSAM. Ska intervjua en hel hög med spännande människor som ni senare kommer att få höra på Radio Vega men det jag är mest nervös över är att åka ENSAM…PÅ RESA!

Kommer inte ens ihåg när jag senast hade endast mig själv att rå om, när jag senast inte behövde komma ihåg tuttar och mellanmål och gudvetva, när jag senast bodde på hotell…ENSAM? Är som en kalv som ska ut på grönbete.

Märkte just att Elaisa hjälpt mig packa.

panda

10 responses

  1. Tycker att det ser ju ut som om din lilla dotter är väldigt omtänksam av sig och inte vill att du skall känna dig så ensam på din resa! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s