Otrohetssnack på Vega

Sitter på jobbet och dricker så starkt kaffe att håret reser sig på huvudet. Försöker vakna till lite så jag ska kunna formulera meningar i dagens Nöjesfredags-sändning.

Träffade en alldeles ljuvlig kvinna i Stockholm i måndags: Dominika Peczynski som såklart är känd från Army of Lovers men som till vardags är svensk chef för otrohetssajten Victoria Milan. Spännande och intressant att höra någon avdramatisera ett så här pass dramatiskt ämne. Intervjun med Dominika hör du idag på Radio Vega mellan kl.14-15!

4 responses

  1. Har aldrig varit eller ens varit lockad att vara otrogen. Har varit utsatt för otrohet och det gjorde jävligt ont. Trodde förstås i min dumhet att han också tog det för givet att man är trogen i ett förhållande.
    Kan man inte vara trogen tycker jag man ska göra slut eller inte leva i ett förhålllande. Kommer aldrig tycka otrohet är normalt det gör bara ont. Vi hade inte barn tillsammans men tänk på den som blir bedragen och har barn måste vara hemskt. I såna fall leder otroheten till spliitrade familjer och ännu mera smärta.
    Är iallafall glad att jag lämnade mitt förhållande men mitt självförtroende fick sej en rejäl smäll.

    • Det kan jag förstå. Och jag är inte heller någon förespråkare för otrohet, jag är av samma åsikt som dig – önskar man vara med någon annan ska man göra slut först. MEN. Jag tycker ändå att det är intressant att höra någon prata om saker och ting ur en annan synvinkel än min egen.

  2. Nej jag tror inte du förespråkar otrohet. Men har man en sånhär sajt tycker man månne själv det är helt okej att vara otrogen. Men varför ska man ha ett förhållande om man vill vara otrogen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s