Post-födis

Firade min födelsedag igår med världens bästa present: Lite Vanlig Jävla Lugn Och Ro.

Har varit tunga månader med sjukdomar och vakande och nu kände jag att det börjar vara på gränsen av vad jag klarar av. Ringde således min mamma som liksom en riddarinna i nöden hoppade på tåget och hämtade barnen hem till dem för några dagars kvalitetstid innan jag själv åker efter till Vasa. Vilken fröjd att få sova ostört! Hur enkelt att åka till jobbet utan att behöva göra någon annan än mig själv i ordning! Livet känns ju helt okej då man får sova! Man börjar skriva med utropstecken! Tänk vad tio timmar sömn kan göra för kroppen och själen och humöret.

Som körsbäret på tårtan möttes jag av denna fina present på mitt arbetsbord! Anne hade själv klistrat och fixat ihop guldlådan med alla goodies. Mäkta imponerad!

present

6 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s