7 responses

  1. Ja! Man kan faktiskt välja att skita i alla perfektionistiska ideal och ta livet – och ens egna midjemått – lite mindre högtidligt. Det e i varje fall inte det jag vill förmedla vidare som viktigheter till mina barn! Allmänna hälsosamma principer, javisst, men att gå så mycket upp i mat/diet/midjemått/whatever för att uppnå det och det kroppsidealet, nej tack! Det e ju en helt förvrängd sundhetsuppfattelse! Sundhet och god hälsa kommer i så många skepnader. Hellre extra hull på kroppen än rynkor i pannan pga missnöje med sig själv! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s