Rosor och en extra fin ros

Jag och Uno har legat hemma i flunssa hela veckan men idag var jag tvungen att släpa mig till jobbet för att styra upp helgens sändningar. Gissa hur jag glad jag blev då jag kom till Annes och mitt kontor och fann dessa underbara rosor på mitt skrivbord? Den kvinnan är minsann värd sin vikt i guld. Nu ska vi gå på kärlekslunch.

anne

Ett svar

  1. Härligt! Om Anne skulle vara man skulle hon ju vara en riktig drömprins 🙂 Man blir ju riktigt avis på en sådan mängd kärlek och omtanke 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s