Nästan ihop med Gavin

Intervjuade underbara Tove Lo idag. Fantastisk kvinna. Fantastisk låt denna:

(HÄR kan du se Tove sjunga en live-version av samma låt på X3M-TV.)

Hon berättade att hon skrivit låtar ihop med bl.a. Gavin Degraw som ju är en av min absoluta favoritsångare, så teorin om att man igenom sex personer har en koppling till alla andra på den här planeten kan nog stämma – i det här fallet är det ju bara en härlig svenska mellan mig och Gavin. Vi är praktiskt taget ihop!

6 responses

  1. Jag diggar Gavin. Superkön musik. Hödo Hannah. Om du får feelis och vill rekommendera artister eller band du gillar. Så är det mycket välkommet. Sådär om andan faller på. Du är ju en rockstjärna själv liksom. Och nästan ihop med Mr G. Så jag antar att du har några pärlor på lager. Kramar fina människa. ❤

    • Det har jag. 🙂 Ska fundera och komma med ett tips-inlägg snarast! (Ska kolla med Gavin också om han har några egna favoriter som vi inte ännu har här i skivhyllan hemma hos oss i Casa Norrena/DeGraw.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s