Take those boots off the shelf

Har ju varit ute och vandrat i de själsliga träskmarkerna de senaste månaderna och inte alls orkat eller brytt mig om att gå ut på stan, varit totalt obrydd i att träffa nya människor och måsta UMGÅS. Men ikväll ska jag faktiskt göra en insats och hasa ett varv runt Helsingfors. Känner mig lite blyg och osäker men har iallafall limmat på lösogonfransarna så de i kombination med Gavin Degraws nya skiva och en öl torde göra susen.

lördag

8 responses

  1. Hannah! Vilken underbar låt! Den har gått på repeat här hemma hos mig idag. Vilket betyder att jag tänkt på dig massor idag. Skickat styrka. Och tacksamhet för att du är så fin och inspirerar mig. Även när det stormar för dig. Massa kärlek fina männsika.

    • Ja, den är verkligen en favorit även här. Har alltid gillat Gavin DeGraw men just den här låten är en ny upptäckt för mig. Krafter till dig med och tack för dina vackra ord. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s