Tänd sju ljus och låt fingrarna brinna

Jag undrar varför man (med risk för hus, hem och lem) envisas med att hast runt och försöka tända alla tänkbara ljus med en endaste tändsticka? De är ju inte direkt dyra.

4 responses

  1. Hahaaa! Sååå hög igenkänningsfaktor. Jag har trott att jag är den enda i hela vida världen som sysslar med det där. Och varenda jävla gång jag bränner mig tänker jag samma sak: V-A-R-F-Ö-R i helvete kan jag inte tända flera stickor helt enkelt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s