Desperation

Ni vet den där känslan då man har så himla tråkigt och allt känns så sjukligt trist att man tänker att ens enda utväg är att göra något åt håret? Gärna något radikalt som att byta färg eller klippa pannlugg. Kämpar mot de känslorna just nu. För jag vet ju hur vidrig jag ser ut i pannlugg och att färgen jag har på håret just nu är typ den enda jag passar i. Antar att jag måste se ut såhär resten av livet. Tråååhååkiiigt.

(Har brännt och/eller deletat alla bilder på mig själv i pannlugg och diverse eländiga färgnyanser så ”tyvärr” kan jag inte bjussa på några läckra horrorbilder.)

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s