Zzzzzombie

Jag är ganska bra på att trycka mig igenom det mesta fast med våld men nu är jag nog bara SÅ HIMLA TRÖTT. Krassliga barn, krasslig själv, sömnlösa nätter med skytteltrafik mellan rummen natten igenom…det suger musten ur en. Ska idag intervjua underbara Kaj Korkea-aho vars pjäs ”Gräset är mörkare på andra sidan” får sin världspremiär ikväll samt svenska melankolirockarna Weeping Willows. I mitt zombie-liknande tillstånd får jag vara glad om jag ens kommer ihåg vem som är vem.

Om du vill ta del av mitt såsande kan du lyssna på Nöjesfredag på Radio Vega kl.13-17!

Ett svar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s