Lystring alla Mello-fans!

Har du alltid drömt om att få se Melodifestivalen live på plats där det händer? Är du dessutom en baddare på att twittra, instagramma och facebooka? Nu har Radio Vega möjlighet att hjälpa dig förverkliga din dröm! Det enda du behöver göra är att damma av stämbanden och ringa in till Nöjesfredag 14.2 kl.14.30 eller Lördax 15.2 kl.11 och återge just din Melodifestivalfavoritlåt i direktsändning. Den som framför det charmigaste bidraget tar hem två biljetter till finalen i Friends Arena där Sveriges representant i Eurovision Song Contest 2014 utses.

Detta är alltså ingen talangtävling där sångröst eller frasering är avgörande faktorer utan stilpoäng utdelas framför allt för känsla, passion och engagemang. Är det Tommy Körbergs ”Stad i ljus” eller Pernillas ”Piccadilly Cirkus” du brukar framföra i duschen? Känns det som att Carola har stenhård konkurrens då du står och fönar håret?

Fundera ut vilken svensk schlagerlåt som är din favorit och ring 0600-111213 och tävla i Nöjesfredag fredag 14.2 kl.14.30 eller Lördax lördag 15.2 kl.11 och två biljetter till den direktsända finalen i Friends Arena lördagen den 8 mars kan bli dina!

Melodifestivalen

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s