Vågar du bekänna färg?

Jag är ju singel och helt öppen för att träffa en ny man i något skede men jag kan inte påstå att Ärräns singelkaffekoppar eller Den Stora Marketens gula singel-inköpskorgar känns som den rätta vägen att gå.

Visst hör man ju historier om folk som mötts vid hyllan med rostat bröd men det känns ändå lite desperat. Och tänk nu då man står där och väljer bland bindor och så kommer det någon riktigt äcklig typ (med singelkorg) och ställer sig bredvid en och tittar menande. Dessutom är ju beslysningen i marketar bara vidrig. Nej jestas. Det måste ju finnas något annat sätt?

sinkkukori_jutut0305in_503_lz

(Det som är allra sjukast med detta är att vid första anblick så ser det ut att vara en bild på mamma och barn på bilden.)

22 responses

 1. Nej singelkorg känns nog inte aktuellt. Att vid 35års ålder träffa en vettig karl känns som lika stor chans som att vinna på lotto.

 2. ”visst har man hört om folk som mötts vid hyllan med rostad bröd”. Nej, dethar man inte. Besöker tydligen helt fela butiker. Men ja, håller med dig att njaaa, tror inte att dethär är det som kommer att ”hjälpa” oss. Men lite roligt är det nog. Säger hon som inte har rört vid dessa ”I AM SINGEL” korgar eller muggar.

 3. Men herregud, tills jag läste sista meningen trodde jag att det var en mamma och ett barn på bilden. Måste skaffa nya glasögon, sen kan jag gå ut och spana efter andra singlar. Kanske på ärrän… 😉

 4. Ja tänkte på precis samma sak me bilden! O men hallåååååå sinkkukori? Seriously? Sku ja va sinkku sku ja aldri täckas ta en sån ändå!

  • Det här är just en sån där idé som var bra på mötet men som är riktigt risig i verkligheten. Eller kanske dessa kunde funka i länder där folk vågar prata med främlingar även utan 2 promilles fylla men knappelunda i Finland idag.

 5. Får lite panik när jag tänker på att någon skulle titta i min korg för att se om jag vore en potentiell partner liksom. ”Girl, jag har OCKSÅ köpt fyra liter chokladglass! Vi är typ gjorda för varandra!”

  Ick. Nej. Glad att vara gift redan.

 6. Kör man en såndärn bildvagn fullproppad med gapande ungar och 10l mjölk tror jag inte ens en neonskylt med texten SINKKU sku få en annan sinkku att stanna till. Tur att man inte är behöver ragga…

  • Jag tror nog att man ska sträva till att vara ensam då man har sinkkukorgen. Lite underligt om man går där med sina oäktingar och stirrar trånande efter allt som har en puls.

   • Vem sku hinna två gånger å handla? Å om man sku skaka av sig ungarna för att ragga sku man knappast fara raka spårettill supermarketen? Eller? Som sagt, tur jag inte behöver tänka vidare på det här just nu i alla fall. Å sku jag bli singel lovar jag att inte ta med ungarna om jag ska ut åbragga – ens till citymarket.

 7. Jo pratar men med främlingar är man antingen full eller galen i Finland tror folk. Inte så lyckat nej när folk inte pratar med varandra. Bara fyllon som pratar med mej inga snyggingar hittills iall

  • Om man försöker brukar folk skrämt rygga undan, antar att de tror att jag är galen för att jag ler mot dem vid mjölken. Men ibland – IBLAND – är folk faktiskt riktigt gulliga tillbaka också. I´m gonna kill them with kindness!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s