Mattips från Lotten!

Underbara Lotten Lindborg-Suhonen (som är en av deltagarna i Finlands Masterchef) delade med sig ett middagstips i dagens Lördax-sändning: ”Pasta Vongole och Världens godaste grönsallad”.

lotten-blogg

Jag skäms lite för att erkänna detta men jag har ALDRIG tillagat musslor själv. Det har kännts lite omständigt och farligt men nu är det faktiskt inte helt omöjligt att jag försöker mig på detta. Kanske inte just ikväll dock, det är lite overkill att dra ihop dylika läckerheter bara för att ensam lassa in framför Melodifestivalen. Men kanske imorgon? Eller om jag någon dag får några vänner?

Lottens recept hittar ni HÄR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s