Alexander & Nina

Inte så mycket nytt att rapportera härifrån, segar på i dimman och sätter den ena tassen framför den andra. Idag ska jag dock få träffa Alexander Rybak då han gästar Nöjesfredag på Radio Vega och jag har en känsla av att han är en glad prick. För någon dag sedan var även Nina Persson här och hängde, inte riktigt lika glad men riktigt trevlig och späd som en sparv. Kände mig som en konstfoderuppfödd galt i jämförelsen. På tal om det, nu är det minsann dags för lunch! Glufs-glufs.

nina4

3 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s