Ljuset i tunneln

Heippatirallaa! Jag lever nog, med nöd och näppe. Liksom Pamppo har jag suttit nere i gropen några dagar. Igår kväll tvingade jag sedan mig själv till butiken och lagade (inspirerad av Lotten) mitt livs första risotto – kompat av allmänhetens jubel. Elaisa sa (i äkta Peppe-anda) att det var ”sjukt gott” och Tuomas åt fyra portioner. Själv åt jag en portion och drack två (tre) glas vin och sov i åtta timmar (under vilka jag steg upp fem gånger för att tynga tutten i käften på Uno) och tja…nu tja, känns det kanske pikulite bättre?

13 responses

 1. Superfint att ni har ett sådär bra förhållande du och T att ni kan sitta och äta med varandra – det sku ALDRIG hända här i huset. Här är det, fortfarande, efter nio år, sånt hat och avsky att det liknar inte till ngt. Så synd, och så ledsamt, men vet inte hur komma ur det. 😦

  • Vi brukar äta tillsammans hela gänget en gång i veckan och faktiskt – vi är alla glada att allt funkar så bra. Hoppas att det skulle bli lättare även för er…alltid knepigt då man blivit van med vissa beteendemönster men kanske inte omöjligt att ändra på ens någo små detaljer som i sin tur kan föra bättre fiilis med sig?

 2. Skönt för era barn. Hemskt för barnen när föräldrarna grälar. Tyvärr är det nog vanligare tvärtom. Att man efter många år inte ens kan va i samma rum. Mitt ex vägrar prata med mej och det gör jätteont. Två vuxna människor som inte kan va vänner tycker inte han beter som en vuxen.

  • Sannerligen sorgligt. Man tänker liksom att som vuxen människa borde man sträva efter att take the high road men det är inte så lätt alla gånger. Det krävs god vilja från BÅDA. Ingen kan göra det ensam.

 3. Han sa att det är slut sen ville han inte prata mera om saken. Skönt att ni som har barn ihop kan vara vuxna människor.

 4. Hejppatiralla 🙂 det var inte igår som jag hörde det senast. Gulligt ord. Vad duktig du är som orkar laga mat fast du är fucked up. Kram.

 5. Hej Hannah!
  Jag vill bara säga att du förgyller Radio Vega med ditt trevlig sätt! Lördax når helt nya höjder med dig och han där, vad han nu heter. Ni har så bra kemi! Varför inte ses utanför etern, sinkkun som ni båda är :)?! (åtminstone för nån vecka sen då ni snacka om relationer…). Kul att lyssna på er medan man sippar på vin på stugan på helgerna.
  Tack även för era jättefina Kvällar i TVn! Vilka människoöden det finns!
  Kram,
  Mirumaru

  • TACK, snälla du! Du kan inte tro hur glad jag blir av dina snälla ord mitt i skitstormen som i övrigt råder. 🙂 Jag sänder med Jukka Isojoki och han är verkligen en fin typ. Roligt att göra programmet och ännu roligare att du gillar det. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s