Tack Viking Grace!

Jag och Anne hade världens mest underbara två dagar och nätter ombord på Viking Graces 1-årskryssning. Blev bjudna på fantastisk mat, underbara drycker, sensationell underhållning och världens roligaste sällskap. Den här båten är inte som någon vanlig kryssningsbåt, eller åtminstone jag har inte upplevt såhär fancy shit på någon annan. Rekommenderar.

grace2

Malena och hennes man Ante var också med. (Anne fotade med sitt nattobjektiv: ”Champagne-filter” muahaha.)

grace1(1)

Själv kom jag som vanligt inte ihåg att fota något annat än den här hissbilden. (Högklassig, jag vet.) Men det är ett säkert tecken på att man haft kul – att man inte suttit och tänkt på blogginlägg mitt i festligheterna.

gracehiss

Under vår dag i Stockholm hittade jag ingen ny kåpa till morgondagens Kultainen Venla-gala så det blir att dra något gammalt över mig. Ämnar kompensera med överstort hår och de längsta lösögonfransarna det här landet beskådat.

6 responses

    • Tack! Blev själv också helt blixtförälskad i den då jag såg den på H&M före julen, kan hända att den inte finns kvar, fick jobba hårt redan då för att få en i rätt storlek. Checka nätbutiken?

      • Helt förståeligt, dessutom är det helt onödigt att sätta en massa pengar på kläder i det där läget. Men några halvgratis reaplagg kan man ju alltid pigga upp sin garderob med. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s