Vila, halleluja

Ibland – då jag finner mig själv med 24 timmar fritid (utan barn) – blir jag nästan stressad över allt jag borde hinna med. Borde hinna vila, festa, städa, kolla alla tv-program, handla och överlag bli en bättre människa. Få människor klarar allt detta samtidigt och trots att jag oftast väljer att gå ut och träffa vänner och få andra inputs än de vanliga känner jag ikväll att det är dags för en långkörare i soffan.

Kan alltid städa imorgon. Nu blir det digibox-fest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s