Mogorron från studion!

Ska idag för första gången sända Lördax ensam från Böle-studion. Eller okej, Jukka Isojoki är med från Vasa men ändå känns det lite nervigt och jag sitter här och sjunger ”All by myself…”

20140111-092407.jpg

Idag ska vi bl.a. prata om huruvida män och kvinnor kan vara ”bara” vänner eller om det alltid finns någon typ av underliggande spänning och/eller dolt intresse från någondera parten. Vilken är din erfarenhet? Kl.10-14 på Radio Vega!

Ett svar

  1. Jag har alltid velat tro att kvinnor och män kan vara bara vänner. Jag har alltid tytt mig till män eftersom dom i mycket är rakare och mindre bullshit, så jag har i uppväxten försökt leta efter en killkompis. Trodde jag hittat den perfekta, en killkompis jag hade i 8 år. Fast en dag i fyllan sa han att han varit kär i mig alla dessa år och i tysthet väntat på att få sin chans och nu inte kunde vänta längre. Jag tyckte det var ett sånt svek av förtroende så jag klippte av den vänskapen. Nuförtiden har jag otroligt nära vänskap med en kille, men han är bög så det är väl därför. Vi är riktiga bästisar, är jättelycklig med honom. Bögar är bäst!!

    Men jag måste ändå säga att jag tror på att man kan vara bara kompisar, men det kanske skulle vara så länge man inte finner den andra attraktiv eller att den har nåt personlighetsdrag man är ok med som kompis men inte skulle kunna acceptera som partner. Men det är klart att den spänningen oftast ändå finns på nåt plan, svårt att helt slappna av kanske.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s