Vad jag gör på jobbet

Jag får ofta frågan ”vad gör du riktigt där på jobbet då du inte är på radion?” Det är ju sini inte bara att gå in och tala i fyra timmar – eller visst kan man göra det också men det är definitivt lättare om man har ens någon typ av plan. Någon typ av point. Info, bokade gäster.

Men det har jag då alltså inte. Inte just nu iallafall. Sitter och sölar och velar. Har hundra saker att göra men får inte tag i en enda tanke. Lyfter på postit-lappar och bläddrar bland papper och undrar vad i hela friden vi ska tala om i morgondagens Nöjesfredag och lördagens Lördax. Antingen blir det tyst, eller så blir det extra mycket musik eller så inträffar ett mirakel och det i sista stund blir guld, trots allt.

Ett svar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s