TACK!!!

Nu har det sista avsnittet av tredje säsongen sänts och det känns både fint och vemodigt. Är stolt och glad för att vi verkligen fick detta gjort – för tro mig, det var ju inte så att möjligheten att göra en egen talkshow ramlade ner i huvudet på mig och Anne. Nej, vi har ideat, övertalat, pitchat, kämpat, grälat med kolleger och chefer för att få igenom vår vision i ÅRATAL. Vi har raggat gäster, skrivit manus, kinat med teknikpersonal och gjort allt vi kunnat för att programmet ska bli så bra som möjligt. Därför känns det som att allt gott som kommer till oss genom detta program är väl förtjänt.

Nu blir det inte fler program – åtminstone inte i detta format på denna kanal – men jag har på känn att något annat fint ligger framför oss alla längs Lifvets Stigh.

Avslutningsvis en stor skål för våra gäster som delat med sig av sina historier och innersta hemligheter. Tack till alla er som tittat. En speciell eloge till Anne, världens smartaste och snyggaste kvinna, min kollega, bästa vän och parhäst. Den här låten från sista avsnittet av förra säsongen är till dig. We did good, babe!

19 responses

 1. Tack för en superbra säsong!! Vitsi ni är coola kvinnor 🙂 och bra! Synd att ni inte fortsätter med talkshowen men önskar er båda lycka till med kommande projekt.

  • Tack snälla du! Vi fortsätter ju som sagt nu på skilda håll (men i samma office som tur), jag på Radio Vega och Anne börjar göra ett kulturprogram på Yle Fem. Sen får vi se. Har lite smått annat på gång också.

 2. Lyfter verkligen på hatten åt er som kämpat för att förverkliga er vision och sedan även lyckats med den helt otroligt bra!!! Jag tror ni inspirerat fler än ni vet och gett hopp och perspektiv. Åtminstone mig!!

  Hoppas verkligen att ni får fortsätta, för det har varit förväntansfullt att se fram emot måndagskvällarna 🙂

 3. Kan ju bara instämma med de ovanstående inläggen, det har varit en VERKLIGEN BRA och intressant säsong ni har gjort!
  Får verkligen hoppas att ni, du Hannah och Anne får möjlighet att göra en fortsättning med program serien, eller om det kanske blir med någon annan program idé!?

 4. Tufft program. Fint av Karin E att förklara hur de känns med depression. Hon var så tydlig och klar. Tungt tufft och härligt att hon funnit sitt nya jag de blev så fin avslutning. Kan ni skicka hälsningen till henne då hon lagt ner sin blogg? Att slåss för sina ideer lönar sig om än det är märkligt att man måste det då de sänds så mycke annat ”skräp” som får pengar o plats…

 5. Håller med sus här ovan: sån tur för oss tittare att ni orkade kämpa. Finns inte mycket jag ids öppna tvn för idag. Tack och hoppas vi får se er igen i nåt sammanhang!

 6. Har tittat på era program med stor behållning. Fint med mänskor som kan verbalisera sina upplevelser! Ni har förstås hjälpt dem på traven o ställt de rätta frågorna på rätt sätt!! Igenkänningsfaktorn har ofta varit hög. Så tack från mig!

 7. Det var då verkligen ett bra program ni fått till stånd, ett av de få jag orkat följa, med verkligt gripande och ändå så allmänna ämnen. Tack!

 8. Jag vill använda mig av Peppes ordlista:

  Er professionalitet kommer bra fram då man ser hur ni gör intervjun till en avslappnad och stämningsful träff med den intervjuade. De ställda frågorna har varit sakliga och de har utförts på ett människovänligt, smart och roligt sätt. Ni har lyckats och skapa en god stämning bland era gäster på ett sätt, som fått alla i programmet upplevas som inteligenta och starka förmedlare av sin sak. I dagens journalism känns det fräscht att gå in så djupt i ens liv utan att försöka skapa stora rubriker. Det har talats till de som hört. Det är en otrolig kunskap att få en människa att öppna sig i en intervju och det kräver mycket av intervjuaren. Ni har varit grymt insatta både i programets tema och personen. Det är en fröjd att följa sådana här kompetenta, skickliga och allmänbildade personer som ni.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s