Utmattningsdepression och parförhållandetips

Underbara Pamela Lindqvist (alias Pamppo på bloggen Soul up & be real) gästade Lördax-studion idag och berättade om sin utmattningsdepression och hennes långa väg ut ur den. Du kan lyssna på intervjun HÄR.

pamela

En annan fin gäst i dagens program var familjerådgivaren Leif Westerlund som gav hjälp och råd i parförhållandefrågor. Den intervjun kan du höra i det HÄR klippet, starta vid ca.1h 05min.

3 responses

  1. TACK Hannah för ett superfint program idag! Jag blir så glad att du, ni tar upp riktiga saker och pratar om verkliga, vanliga problem som tyvärr ofta sopas under mattan. Jag är ett stort Anne och Hannah fan också, blir alldeles varm i hjärtat när folk inser vikten av att prata öppet om depressioner, ångest och ju mer vi pratar desto bättre blir världen, tror jag. Och inte minst får man otrolig inspiration av alla härliga människor som delar med sig. För mej var det extra roligt idag eftersom det var min bästa kompis och min farbror som var era gäster 🙂 Hoppas på fler spännande gäster i kommande program! /Elin

    • Åh, vad glad jag blir av dina vackra ord Elin! Jag (och Anne & Jukka) tror hårt på det att vi tillsammans är mindre ensamma. Ju mer vi öppnar oss, desto mer kan vi hjälpa varandra. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s