Om att duga som man är

Jag avlade inga nyårslöften det här året. Jag tänker att jag trots allt är ganska okej som den version av mig själv jag redan är, att jag inte ska behöva se på mig själv som ett ständigt renoveringsobjekt.

Visst har jag mina brister, mina laster, mina begränsningar och störande sidor men överlag är jag ändå helt okej. Jag går till jobbet, Jag sköter mina barn, jag ringer mamma och träffar mina vänner. Jag äter ganska bra, rör på mig någon gång ibland och är överlag en ganska representabel skattebetalare och medmänniska.

Varför ska jag UTÖVER allt det jag faktiskt redan gör tvinga mig själv att göra ännu mer fast jag just och just hinner och orkar med de ovannämda?

Att duga som den jag är. Just nu, just idag. Tänk vilken befriande tanke.

Mer om detta i morgondagens Lördax-sändning på Radio Vega då underbara Pamppo gästar studion kl.13!

4 responses

  1. Pingback: MÅL & MENING | Mama's got the magic

  2. ”Varför ska jag UTÖVER allt det jag faktiskt redan gör tvinga mig själv att göra ännu mer fast jag just och just hinner och orkar med de ovannämda?”
    Du har så rätt. Jag är inne på samma linje som dig, ska jag avge några nyårslöften så ska det i så fall handla om att vara snäll mot mig själv och göra sånt jag mår bra av, inte tvinga mig själv att träna tre gånger i veckan bara-för-att.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s