Om att våga släppa taget

Såhär inför det nya året är det säkert ganska många av oss som reflekterar över våra liv och hur verkligheten ser ut i just den här kroken på Livets Stig och då vi då börjar se på våra liv i det skumma decemberljuset kan det hända att vi inte alls är speciellt nöjda med det vi ser.

Skrev en kolumn om att våga släppa taget. Du hittar den HÄR.

2 responses

  1. På tal om ingenting – träffade din dotter i parken i dag. Gud så hon är sweet! Kom bara fram och prata med mina barn och visade hur bra hon var på att balansera på en stock. Vilket ljuvligt barn hon är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s