Zzzzzz… från källaren

Har vakat med flunssiga barn i mååånga, lååånga nätter nu men som tur erbjöd sig min pappa att ta över inatt. Således ligger jag nu nedbäddad i källaren med en halv insomningstablett i magen, nu ska här banne mig sovas!

Imorgon bitti är det premiär för nya Lördax på Radio Vega med mig och Jukka Isojoki och jag tror att om jag ska ha ens en liten chans att inte klåpa mig helt totalt med sjövädret är tvångssömn enda sättet.

Sov så gott snyggingar så hörs vi på Vega imorgon kl.10-14!

8 responses

  1. Lyssnade också. Tycker redan om dig o dina tankar, så är glad att du oxå finns i radion nu. Härlig röst. Tack o lycka till 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s