Okej, då går vi vidare!

Julen kom och for och imorgon är det dags för nya utmaningar för mig. Från och med imorgon hör du mig på Radio Vega under veckosluten, på fredag i Nöjesfredag kl.13-17 och på lördag i Lördax kl.10-14. Med mig har jag underbara radioklippan Jukka Isojoki.

Hannah och Jukka ute

Hoppas och tror att det kommer att bli hur bra som helst men man kan ju aldrig veta, har förstått att Vegalyssnarna kan vara a bit of a tough crowd ibland. Meeen, å andra sidan så hatar ju 30% en alltid – oberoende vad man gör – så det är väl bara att ta det med ro.

8 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s