Det FUNKAR!!!

Efter ett långt samtal med en förstående kvinna på DNA fick jag idag äntligen mitt nät att funka. Det visade sig vara en ganska enkel operation då en som inte talade som den typiska mumlande datatukihenkilönörden (”siis sä pistät vaan sen HMX-koodin siihe aux-liitäntään ja kierrät sen piirittimen kautta ja plaplapla…”) men TV:n var fortfarande ett enigma.

Nå, ikväll har underbaraste TUBBS LÖST MITT TV-DILEMMA!!! Det är länge sedan jag kännt dylik lycka. (Speciellt efter en dag med två sjuka barn hemma utan något att distrahera dem med.) Tack Tubbs, jag är skyldig dig priset för mitt mentala och känslomässiga välbefinnande!

20131211-210558.jpg

3 responses

  1. Jaaaaaaaaaa! Det är alltid suspekt att kommentera texter där man blir hyllad, men jag är ju så glad så jag låter fara bara! Jag lät nästan lite som Ronja som skrek det där vårskriket kanske, då jag jublade här hemma, jej!

  2. Pingback: Ai saanko minä yrittää ratkaista tämän? | The artist formerly known as Tubbs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s