Hjäääääälp!!!

Efter flytten har jag nu varit utan TV och internet i snart en vecka. Jag inser att det kanske är ofattbart att jag inte får dessa att funka men tro mig, jag har ringt hit, jag har ringt dit, jag har printat ut kopplingsmanualer och verkligen FÖRSÖKT! Varje dag! Men nej.

Är nu så frustrerad och TV-törstig att t.o.m. gamla avsnitt av Love Connection från digiboxen ger en viss tillfredsställelse. (Jag vet, it’s that bad. Och ja, jag kan se färdigt sparade program på digiboxen.)

Jag är ändå en hyfsat smart människa, varför funkar ingenting?!?!?

8 responses

  1. Kan det ha att göra med hurdan antenn huset du nu i har och hurdan digiboxen är? Dvs, typ vanlig antenn eller kabelantenn. Förrut var det ju skillnad på digiboxarna. Och om du har en som ska fungera till båda så kan det kanske finnas nån inställning i boxen som du måste välja beroende på om det är typ vanlig antenn eller kabel? Nå dethär var knappast till hjälp men hoppas det löser sig och så vill jag i alla fall tacka för en bra och ärlig blogg!

    H:En icke insatt med en gammal digibox och tv.

  2. Är helt oteknisk så med det tekniska kan jag tyvärr inte hjälpa dej. Men vill säga att jag tycker om din blogg. Håller med om att det är skönt med en ärlig blogg. Så vi andra med fel och brister vet att vi inte är ensamma.

  3. Vem är din leverantör då? Kan inte dom hjälpa? Dom borde ju kunna säga om din digibox borde kunna funka eller om den är för gammal eller fel sort. Vi har både tv och internet från sonera och båda kommer ur en och samma typ, modem. Vi har dock haft mycket problem och det tog många veckor innan vi fick det att funka då vi flyttade in. Visade sig sen av vi inte hade fått en pinkod som behövdes. Sonera har samarbete med en firma som heter Helpson som per telefon hjälper folk att installera saker. Helt bra hjälp. Säkert har andra firmor motsvarande tjänster också. Det tog bara två år för oss innan vi hittade den utlovade inspelningsfunktionen på vår digibox. 🙂

  4. Hej, inte heller här en teknisk person och kan inte hjälpa dig, men ville också säga att jag gillar din blogg!

  5. voi nej! nu tycker man så synd om dig att man vill komma och koppla. 🙂 int för att det finns någon garanti på att jag skulle lyckas bättre än dig.

  6. Pingback: Ai saanko minä yrittää ratkaista tämän? | The artist formerly known as Tubbs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s