Nöjesgalan

Jag och Anne var igår på världens första Nöjesgalan som arrangerades av Radio X3M, riktigt tjusig tillställning faktiskt! (Vill minnas att delar av den sänds på Yle Fem på söndag eftermiddag.) Vi fick dela ut pris till bästa skribent och vinnaren blev underbara Kaj Korkea-aho, grattis-grattis!

20131206-110728.jpg

Nu ska jag fortsätta försöka reda upp efter flytten innan vi stillar oss för självständighetsdagskvällen. Prioriterar således kopplandet av TV:n så man kan följa med ”balen” ikväll. Vet nån hur man gör?

4 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s