Hot in pink

Som en del av rensnings- och packningsprocessen har jag plockat ihop en hel del barnkläder som jag ska föra till loppis imorgon. Är överlag inte en av de där superkönsneutrala typerna så Elaisas rosa tröjor med puffärm tänker jag inte tvinga Uno att ha men efter att han förälskat sig i hennes lila vinterskor sparar jag dem för det som komma skall.

skor

Nu är det bara att fundera på vad jag kunde göra för femtiolappen jag sparar på detta? Hmm. Nagellack? Vin?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s