Hemmets smuliga vrå

Det slog mig att jag kanske glömt berätta att jag ska flytta? Nå, därför var det helt logiskt att jag idag möttes av fastighetsförmedlaren då jag kom hem med två hungriga oäktingar men jag hade såklart glömt att det skulle vara visning på vår lägenheten just idag, just då. Som tur (och det här händer ju ALDRIG) var det relativt fräscht hemma så en 10-minuters snabbröjning räckte.

Oftast är det ju…tja, inte så.

Ett svar

  1. Gissa! Idag när jag kom hem, så såg jag lappen att aajee låsena ska bytas ut att var redo. OCH UTAN PANIK! Ännu för en vecka sedan skulle jag hamnat och städa i 3 dygn för att våga någon öppna dörren, men nu var jag så där att okej, jag lyfter in några saker i skåpet så ser allt trevligt ut här. Vad är detta! Jag vet att detta inte håller i länge, men ändå! VUXENLIVET!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s