Living la vida loca

Ibland då jag är ensam hemma brukar jag riktigt joxa till det med att städa. Faktum är ju att då man bor med två små grisar är det allmänna förfallet i bästa fall motningsbart i grinden – men oftast inte. Således krävs det ibland en kraftansträngning för att få bort den värsta bråten och skiten.

Det här med städning är ju lite som med fysiskt träning – det lilla jag nu vet om det – bara man kommer igång blir man ibland ganska ivrig och följdaktligen har jag denna stjärnklara lördagskväll stått på alla fyra och gnuggat bort allt det där jag annars inte orkar/hinner. Insåg bl.a. att glaset ovanför min fläkt inte är frostat som jag trodde. Näpp.

Vet inte om detta kan klassas som en seger eller ett nederlag men tja, it is what is it.

4 responses

  1. När man får feelis för att städa och göra det där man annars inte hinner eller orkar göra så skall man ju go for it, all in! Annars blir det ju aldrig gjort.

  2. Nå en stor SEGER! Känner så igen det där med det frostade glaset. Jag blir alltid lika förvånad när någonting ändrar färg när jag torkar av det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s