Måndag med Boltsit

Det där med att man skulle få en massa gratisgrejs bara för att man jobbar med media är en myt. Eller åtminstone jag brukar vääääldigt sällan få något. Därför blev jag extra glad idag då det kom ett paket med Boltsit-krääsä från MTV3!

Jag har ju sett på den här serien i över tjugo år och hade nämnt detta faktum i en tidning som maikkarens pr-kvinna hade sett och i sin tur tänkt att jag borde få någon typ av uthållighetsmedalj i form av Boltsit-prylar. Kul!

bb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s