Kvällens avsnitt

I kvällens avsnitt av En kväll med Anne och Hannah träffar vi kapellmästaren Anna-Maria Helsing som i vuxen ålder bestämde sig för att gå ur Jehovas vittnen. Detta betydde samtidigt att hon måste lämna hela sitt gamla liv bakom sig. Hon berättar om hur hon kom fram till det avgörande beslutet och hur livet ser ut för henne idag.

Anna-Maria helsing

Pelle Sandstrak levde i långa tider i en bil på grund av svåra tvångssyndrom och Tourettes-syndrom. Numera är han ”så frisk han själv vill vara” och reser runt världen med en föreläsning som får människor att ifrågasätta tankar om ”normalitet” och istället fira sina avvikelser.

Pelle Sandstrak

En kväll med Anne och Hannah, kl.21 på Yle Fem!

3 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s