Bottom´s up!

En bekant frågade mig om jag inte har dåligt samvete då jag går ut då jag inte har barnen. Om det är ”PASSANDE för en mamma?”

Jag har aldrig riktigt förstått mig på de där kvinnorna och männen som upphör att excistera som individer bara för att de klämt fram några arvingar. Så nej, jag har nu inget dåligt samvete över huvudtaget.

Bottom´s up!

skål

21 responses

 1. Det där har jag aldrig förstått mig på, vad ska man lixom göra om barnen är hos t.ex sin pappa, så man enligt andra sku vara ”passande” ? Har ingen aning. Inte för att ja söker andras godkännande, bara funderar.. Om man har ledigt, så skall man väl njuta och ha roligt ! Skål 🙂

 2. Eller som när mina barn var typ 11 å 14 å klarade sig hur bra som helst ensamma hemma, och till och med VILLE vara det…å folk ojade sig när man var ute (=ansvarsfull å sgs nykter) hur man kunde lämna dem ensamma hemma, vilken dålig mamma jag var. Suck! De är idag två ytterst lyckade vuxna män, så jag tror att det inte gjorde då mycket fast mamma var ute å minglade lite 😉 Skål och njut av din lediga tid precis på det sätt DU vill!!

  • Det är nog underligt hur vilt främmande människor anser sig veta bättre än en själv vad som är lämpligt för en. Och vem känner dina barn bättre än du själv? Du är säkert bäst på att avgöra när de kan vara hemma ensamma. Mina är bara 1 och 4 så det är tyvärr en bit dit ännu för min del… 😉

 3. Då man inte har avkomman med sej kan glatt passa på att hälla i sej en god del, varför spotta i glaset om ungen sover hos sina morförärldrar. Dom diggar, jag ble full, win-win!

 4. Nej herregud liksom! Varför skulle du ha dåligt samvete? Man blir så knäckt över folks tankegångar ibland… Va tusan ska man sitta och göra ”då man inte har barnen” då? Sitta i gungstolen och virka filt-lappar och hoppas att livet knackar på dörren? Suck!
  Ride on, riot on! 😀

 5. Nog är det underligt vad allt människor kan häva ur sig! Jag har så klart själv en massa åsikter om ”vad som är bäst för barnen”, men jag går inte runt och moraliserar om dem, eftersom det för mig är självklart att andra människor tänker annorlunda.

 6. En aning dåligt samvete kunde du ha om du skulle släpa med dem till krogen och vara full och härja till valomerkki. Men vad skulle de lida av vad du gör när de är hos sin pappa!?

 7. Min spontana reaktion är att du kan väl ha kul och få unna dig nån kväll ute fast du har barn också. Det tänker nu jag göra sen när den dagen är här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s