Blast from the past

På farsdagsfrukosten imorse satt jag och pratade med en av Elaisas kompisars pappor och efter en stund visade det sig att vi jobbat tillsamans för typ tio år sen! Han mastrade en singel som jag skrivit och som mitt dåvarande band Creamstar spelade in. Vill du höra låten kan du göra det HÄR.

På den tiden (2003) klädde jag mig snyggt.

Creamstar

17 responses

  1. Wow Hannah, vilken hottis!!
    Man känner genast igen årtiondet – helt super bild. Ska genast googla ifall det finns mer bilder 🙂

  2. Låter bra! Chartmakers mastrar även mina låtar 🙂 O så hörde jag att du stötte på min bf på Yle igår 🙂 Världen är liten!

  3. Jag tror att Creamstar skivan 12th of Never är en av de bästa skivorna av alla tider. Jag lyssnar på den fortfarande.

    • Jag måste ju nu själv också gräva fram den ur gömmorna och lyssna på den och faktiskt, inte alls illa! Fast det är tio år sen den spelades in så sounden är ju inte så hippa längre. Men en bra låt är en bra låt oberoende tidsepok. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s