Sjuksyster

Både Elaisa och Uno är så pass flunssiga idag att vi har hemmadag. Jeiii. Ungefär lika njutbart som att tugga av sig armen.

4 responses

  1. Jag hör dig syster. Jag kan tyvärr inte berätta hur jag tänkte idag efter ännu en ytterligare timme av skrik utan tutt men jag lovar att vara tacksam för morgondagens dagisdag! Jag kan berätta så mycket att det blev 3h Pateje (Teletubbies) idag. Det var nån som sa ”whatever gets you through the day”. Pateje gets me through the day!

    • What-f***ing-ever! Här har nog digiboxen gått varm också. Tyvärr är Unski inte särskilt road av TV men det köper ju en stunds tystnad av den andra medan han sover.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s