10 tuopin haastattelu

Vi gör just nu en hel del press inför måndagens tv-premiär. De allra flesta är vanliga puffande artiklar och intervjuer men ett förslag var lite annorlunda, eller vad säger ni om det här? ”Kymmenen tuopin haastattelu” d.v.s. där man dricker en sjuhelvetes massa öl tillsammans med en reporter som sedan antecknar allt oförglömligt man häver ur sig.

Nå, för det första är ingendera av oss ens kapabla att häva tio stop. För det andra förespråkar vi öppenhet och ärlighet helt på nyktert huvud så det blev ett nej denna gång. Men kul idé iallafall. Åtminstone om man inte är lagd så att man har sådär jättelätt för att skämmas.

annehannahpromo1

5 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s